Elementor Meetup 12 december in Amersfoort

Op donderdag 12 december organiseren wij de eerste Elementor Meetup in Nederland. We zijn trots dat we samen met Elementor een Nederlandse community opbouwen met andere Elementor gebruikers!

Elementor Utrecht Meetup

Eerste spreker is Cornelis Scheltinga van Contentleaders. Toen hij ruim 1,5 jaar geleden in aanraking kwam met Elementor had het gelijk zijn aandacht en direct ging hij opzoek naar de grenzen van deze page builder. Zo bouwde hij recent een complete Knowledge Base voor een klant, met Elementor als kloppend hart. Hij neemt je mee in hoe je dit soort websites/applicaties -low code- zelf kunt bouwen.

Ferdy Korpershoek is de tweede spreker. Ferdy maakt online videotutorials over o.a. WordPress en Elementor. Door zijn videotutorials heeft hij inmiddels bijna 110.000 volgers wereldwijd op zijn Youtube-kanaal. Ferdy zal in zijn talk vertellen over zijn frustraties met websites bouwen in het verleden, en de geweldige tijd waarin we nu leven met Elementor.

Daarna zal Elementor (Verdi Heinz, Global Community Leader) iets vertellen over toekomstige ontwikkelingen binnen Elementor. Hierop volgt een open Q&A. Heb je dus vragen, neem ze mee!

PROGRAMMA
18:45 Inloop
19:00 Openingswoord / Even voorstellen
19:15 Cornelis Scheltinga + Q&A
19:45 pauze
20:00 Ferdy Korpershoek
20:30 Q&A
20:45 Elementor aan het woord + Q&A
21:00 Einde + borrel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 2 =