Zelf je WordPress website onderhouden?

Wil je graag zelf je WordPress website technisch onderhouden? Download hier een stap-voor-stap handleiding. Je kunt direct van start!

Bij het aanvragen kom je op mijn e-maillijst voor nog meer gratis tips! Wees gerust, ik ga je niet spammen en je kunt je altijd weer uitschrijven.

in 7 stappen wordpress website onderhouden

Dit zeggen mensen over mij...

Juliette Donker-DuynsteeAmbtelijk Secretaris Cultuurfonds Stichte Vecht, directeur VechtExclusief, Ambassadrice Stichtse Vecht
Lees verder
Myra heeft fantastisch werk geleverd bij het maken van de website voor het nieuwe Cultuurfonds Stichtse Vecht. Het was een spoedklus maar ze stond klaar om te helpen en leverde binnen twee weken een prachtige site met veel functionaliteiten. Ook dacht zij goed mee met de indeling.
Durk BoersmaICT-procurement specialist
Lees verder
Ik ben heel blij dat ik de website aan Myra heb uitbesteed, ze heeft gewoon veel kennis en ervaring met het ontwikkelen van websites. Ik heb het als een zeer prettig proces ervaren, waarbij Myra stap voor stap een mooie website heeft neergezet.
Mieke TummersTrain-de-(online) Trainer, Trainingstrajecten ontwerpen, Oprichter van De Trainersapotheek
Lees verder
Myra heeft me weer super geholpen. Snel, duidelijke uitleg en veel kennis van zaken breder dan websites. Snelle service, altijd duidelijk over kosten en opties, het gevoel dat er iemand naast je staat en ook als ondernemer met je meedenkt.
Astrid de la FuenteCommunicatieadviseur
Lees verder
Myra streeft ernaar dat alles optimaal werkt en blijft dat doen tot het ook werkelijk zo is. Ik beveel Myra van harte aan als een betrouwbare en communicatief sterke partner met oog voor het geheel én de details en met een super-dienstverlenende instelling.