Skip to content

Nieuws

BLOGarchief

Release WordPress 5.0 en Gutenberg

In mijn vorige bericht kondigde ik al aan dat er een grote WordPress update op komst was. En vorige week was het dan zover! 5.0 is één van de grootste WordPress-updates ooit, omdat met deze update ook de nieuwe editor wordt geïntroduceerd: Gutenberg.  Ook is er een nieuw standaardthema: Twenty Nineteen.

Lees verder »
popups gestraft google

Pop-up layers worden gestraft door Google

Het gaat om een pop-up layer waarbij op op mobiele schermen het hele scherm zich vult met de pop-up. In de mobiele zoekresultaten (de ‘mobile index’) zullen met name homepages gestraft worden op de ranking. Met pop-up layers worden bezoekers verleid om zich in te schrijven voor een nieuwsbrief of het aanvragen van een gratis e-book, en beslaan het hele mobiele beeldscherm, waardoor je hem hem ook nog moeilijk weg krijgt.

Lees verder »
website renata jansen fotografie

Portfolio website voor fotograaf en ontwerper

Een portfolio website is voor fotografen en andere creatieve beroepen een must. WordPress leent zich hier uitstekend voor aangezien er talloze WordPress themes zijn die deze functie hebben ingebouwd, van eenvoudig tot uitgebreid. Graag wil ik hier twee voorbeelden laten zien van portfolio websites die ik deze zomer heb gemaakt.

Lees verder »
wordpress 4

Release WordPress 4.0

Wederom heeft Wordpress een nieuwe versie van WordPress uitgebracht. Dit keer een grote update naar versie 4.0, welke handmatig zal moeten worden bijgewerkt en waarbij extra zorgvuldigheid is geboden.

Lees verder »
nieuwe website sites en search

Nieuwe look Sites & Search

Nu Sites & Search goed uit de startblokken is gekomen, wordt het tijd om een professionele slag te maken. UNK ontwerp heeft een nieuw logo ontworpen met een zakelijke en vriendelijke uitstraling.

Lees verder »
bureau boeren responsive website blog

Zakelijk WordPress weblog Bureau Boeren

Weer een tevreden klant: oplevering van de nieuwe WordPress website voor Bureau Boeren. Een startende ondernemer die met een zakelijk weblog direct gaat inzetten op een goede vindbaarheid in zoekmachines. Met mijn (SEO)-instructies gaat dit hem zeker lukken.

Lees verder »
Vragen?

Wil je ook hogere kwaliteit en meer resultaat met een nieuwe website? Of heb je vragen? Ik hoor graag van je!