Skip to content

Zakelijke e-mail

Efficiënte oplossingen voor zakelijke e-mail

In aanvulling op onze hosting- en onderhoudspakketten bieden we meerdere oplossingen aan voor professioneel gebruik van e-mail.

Jouw e-mail, contacten en agenda op een handige manier synchroniseren? Kies dan voor Microsoft Hosted Exchange. Op dit moment wordt IMAP ook nog veel gebruikt.

zakelijke email hosted exchange

Onze zakelijke e-mailoplossingen

Hosted Exchange van Microsoft

Voor het midden- en kleinbedrijf is Hosted Exchange van Microsoft de meest efficiënte oplossing voor zakelijke e-mail en het synchroon beheren van je e-mail, agenda, contactpersonen en notities.

Het maakt niet uit of je alleen of samen werkt, Hosted Exchange biedt vele voordelen. Het is de meest moderne e-mailoplossing, veiliger en stabieler dan IMAP.

IMAP

Je bent waarschijnlijk wel bekend met de termen POP en IMAP. Deze zorgen voor inkomende mail van je hostingprovider naar je mailprogramma.

Op dit moment worden POP en IMAP nog veel gebruikt. Een nadeel is wel dat IMAP verouderd raakt en daardoor beperkt ondersteund wordt op steeds meer moderne mobiele apparaten.

Hosted Exchange e-mail

Overal en altijd zaken doen

Met Hosted Exchange kun je e-mail op meerdere apparaten installeren. En goed om te weten: alles loopt altijd synchroon. Hetzelfde geldt voor een afspraak in je agenda, contactpersonen, notities: deze zijn op alle apparaten zichtbaar.

geen gedoe met dubbele of verdwenen e-mail

Heb je een e-mail onderweg op je mobiele telefoon beantwoord? Dan staat de verzonden e-mail óók in de Verzonden items van Outlook op je pc of laptop op kantoor. Ook voorkomt het dubbele e-mails, en dubbel lezen van de inkomende e-mails. Online mail voorkomt een hoop gedoe.

Maakt samenwerken efficiënter

Door gebruik te maken van Hosting Exchange kunnen e-mail, contacten, agenda en notities gedeeld worden met collega’s, zodat het geschikt is om samen te werken.

Veilig en stabiel

Hosted Exchange van Microsoft is veilig door alle denkbare beveiligingen van een modern datacenter. Met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kun je ervan op aan dat je e-mail altijd werkt.

Veel opslag

Je hebt ontzettend veel schijfruimte (50GB) en loopt dus -in principe- niet tegen het probleem aan van een vol postvak, in tegenstelling tot een normaal hostingpakket met een paar gigabyte.

Tarieven

Mail-only

4,99/mnd

Mail met onze gratis webmail of gebruik je favoriete e-mailprogramma met ondersteuning van POP3, IMAP en SMTP.

POP / IMAP
5GB
Webmail
3 e-mailadressen
Anti-virus & -spam
Migratie huidige e-mail €49 (optioneel)
Hulp bij instellen €49 (optioneel)
Betrouwbaarheid 99,9%
Altijd en overal e-mail synchroon
Mail, Agenda en Contacten delen
E-mail back-up
Vragen?

Wil je ook hogere kwaliteit en meer resultaat met een nieuwe website? Of heb je vragen? Ik hoor graag van je!