Skip to content

Website laten maken.. eitje?

Een website laten maken lijkt voor jou als ondernemer misschien een hele klus. Maar het hebben en onderhouden van een goede website is op dit moment de meest efficiënte marketingtool en dit kan zo je belangrijkste bron van inkomsten worden. Dus het is goed om hier toch mee aan de slag te gaan!

Hoe ga je een website laten maken

Neem contact op met een goede website ontwikkelaar die niet alleen goede en mooie websites kan maken, maar er ook voor zorgt dat deze goed vindbaar is in zoekmachines en die gemakkelijk zelf te beheren is. Sites & Search helpt je door het hele traject uit handen te nemen: van ontwerp tot het online gaan van je site. Ook daarna kunnen we je blijven ondersteunen met onderhoud en beheer van je gloednieuwe website.

Vindbaarheid in zoekmachines (SEO)

Een belangrijk aspect is dat de website goed vindbaar moet zijn op de voor jou belangrijke zoekwoorden en dat de website technisch is geoptimaliseerd is voor goede vindbaarheid. Op deze manier vergoot je de kans dat de website nieuwe klanten blijft opleveren. Wij ondersteunen je bij het schrijven of optimaliseren van je teksten door het maken van een zoekwoordanalyse. We bouwen de site dusdanig op dat zowel zoekmachines als bezoekers er gemakkelijk doorheen kunnen navigeren. Door het correct instellen van de benodigde SEO-onderdelen zorgen we ervoor dat de site technisch goed is ontwikkeld voor vindbaarheid in zoekmachines.

Website zelf beheren

Sites & Search ontwikkelt websites die je zelf kunt beheren met het CMS WordPress. CMS is de afkorting van Content Management Systeem. De naam zegt het al, met WordPress kun je content (de inhoud) beheren. Zo kun je wanneer de website klaar is zelf teksten, afbeeldingen, video´s, documenten, berichten en pagina’s toevoegen, aanpassen of verwijderen zonder al te veel technische kennis.

Responsive en eigentijds design

Nog niet zo lang geleden werden voor elk formaat scherm (desktop, tablet, smartphone) aparte websites ontworpen, tegenwoordig bestaan er responsive websites. Deze websites passen zich automatisch aan op de grootte van het scherm. Zo worden websites altijd goed weergegeven. En dat is maar goed ook, want meer dan 25% van de internetters surft tegenwoordig via tablet of mobiele telefoon. De sites die wij bouwen zijn responsive en hebben een modern, eigentijds design. We geven advies over het WordPress theme (template, thema) op basis van jouw eisen en wensen. De website wordt volledig aangepast naar de huisstijl.

Website onderhoud

Wanneer de website klaar is moet hij onderhouden worden: het regelmatig maken van backups, het updaten van het CMS en de beveiliging. Dit kun je voor een vast laag bedrag uitbesteden, dan heb je hier geen omkijken naar.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact op via 06-19 34 80 19 of stuur een bericht via het contactformulier.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on pocket

Recente berichten

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on pocket
Vragen?

Wil je ook hogere kwaliteit en meer resultaat met een nieuwe website? Of heb je vragen? Ik hoor graag van je!