Skip to content

WordPress onderhoud en support

Sites & Search

Het laten onderhouden van je website

Met het onderhoudscontract is je website altijd up-to-date en blijf je beveiligd tegen hackers en spam. Wil je regelmatig support kies dan voor een abonnement of koop je uren vooraf in. Dan ben je voordeliger uit.

WordPress onderhoud

webdesign wordpress utrechtNa de oplevering van je website kan ik WordPress, de plugins en thema’s up-to-date houden. Indien het nodig is, zet ik ook back-ups voor je terug.

Updates

Updates van WordPress, themes en plugins, en zorgen dat de functionaliteiten op je website nog goed werken. Eventueel aanpassingen maken zonder extra kosten.

Back-ups

Back-ups van de database en bestanden op een externe locatie opgeslagen. Het terugzetten van back-ups indien nodig.

Veiligheid

Monitoren van mogelijke aanvallen van hackers en spambots, continue aanpassingen ter beveiliging van database, files en login.

WordPress support

WordPress is erg gebruiksvriendelijk. Je kunt ervoor kiezen om zelf je website te beheren. Tegen een laag bedrag per maand kun je bij mij terecht met vragen over WordPress en het beheren van je website. Je kunt er ook voor kiezen om je website door mij te laten aanpassen.

Support is bedoeld om kleine problemen met betrekking tot je website te behandelen. Je kunt me raadplegen voor vragen die je hebt over WordPress, over je website en het aanpassen van je website. De support is niet bedoeld om je website volledig te vernieuwen, met uitzondering van het aanpassen van korte teksten of een enkel beeld.

Aanvragen

Bel 06-19 348 019 of stuur een e-mail naar myra@sitesensearch.nl.

Vragen?

Wil je ook hogere kwaliteit en meer resultaat met een nieuwe website? Of heb je vragen? Ik hoor graag van je!