Skip to content

Websiteontwikkeling

Sites & Search

Een WordPress website laten maken

Is je website niet meer actueel, niet geschikt voor mobiel of toe aan een nieuw design? Sites & Search biedt professionele WordPress websiteontwikkeling en webdesign.

Webdesign is maatwerk

responsive website werklift

Elke ondernemer is anders. Heeft eigen producten en diensten, doel en doelgroep. Heeft andere behoeftes, werkwijze, uitstraling, huisstijl en heeft andere functionaliteiten nodig. Dus krijgt een heel eigen webdesign.

Ik werk niet met standaard WordPress templates maar bouw websites op maat. Toch wordt je website zodanig opgeleverd dat hij zelf is te beheren. Er gaat geen maatwerk verloren door updates.

wordpress webshop e-commerce dwvdo

Goede SEO-start

Je nieuwe website is technisch zoekmachinevriendelijk ingericht. Gecomprimeerde scripts en afbeeldingen, geoptimaliseerde laadtijd en beveiliging zijn belangrijke factoren. Daarnaast wordt ook de weergave in Google geoptimaliseerd. Zo maak je een goede start met het inzetten van SEO!

Controle over je eigen website

aannemer bouw website DvanderSteen

Je website wordt gebouwd in WordPress zodat je zelf pagina’s kunt toevoegen en tekst en foto’s kunt wijzigen. Ik werk niet met een aangepast CMS, dus je houdt altijd zelf controle over je website.

Natuurlijk sta ik altijd klaar mocht je support nodig hebben. Ik kan ook de website technisch voor je onderhouden. Zo weet je zeker dat je website up-to-date en veilig blijft!

maatwerk wordpress webdesign Anne Karen

Snel en gemakkelijk

Een website laten maken hoeft geen lastig en langdurig traject te zijn. Ik kan snel schakelen in tegenstelling tot (grote en dure) online marketing bureaus.

Je hebt één aanspreekpunt en vanaf het moment dat het bouwen gaat beginnen, kun jij al over 2 weken je website live hebben!

Verder moet er nog tijd gerekend worden voor het maken / redigeren van de teksten en eventueel het laten maken van foto’s.

Future-proof

website agenda reserveringssysteem wordpress

Als basis voor de website gebruik ik een Premium template die zoekmachinevriendelijk gebouwd is, met een gebruiksvriendelijke page-builder en moderne stijlelementen.

Met de template is je website ook in de toekomst aan te passen met behulp van de vele flexibele mogelijkheden.

Extra hulp

Heb je extra hulp nodig voor het laten schrijven van webteksten of het laten maken van goede foto’s? Ik werk samen met enkele tekstschrijvers en fotografen die hierbij kunnen helpen. Ook werk ik samen met een hosting provider waardoor de hosting snel is te regelen.

Kennismaken?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en wil je kennismaken? Bel voor een afspraak naar 06-19348019 of stuur een e-mail naar myra@sitesensearch.nl. Ik neem op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

wordpress website amsterdam vega projects

Vragen?

Wil je ook hogere kwaliteit en meer resultaat met een nieuwe website? Of heb je vragen? Ik hoor graag van je!