Skip to content

Hosting en onderhoud

RAZENDSNELLE HOSTING EN ONDERHOUD VAN JE WordPress WEBSITE IN ÉÉN PAKKET

Een snelle website zorgt voor een betere gebruikservaring bij jouw bezoekers. Hierdoor zijn zij eerder geneigd om zaken te doen met jouw bedrijf. En het is ook goed voor de vindbaarheid van je website in zoekmachines!

Wij bieden hosting altijd gecombineerd aan met onderhoud. Eén partner voor hosting, website-onderhoud en support.

wordpress hosting onderhoud

Korte laadtijd, Snelle website

Wij werken met de snelste SSD-hosting op een VPS (Virtual Private Server). Een virtuele server bestaat niet fysiek, maar is een gescheiden onderdeel van één fysieke machine. Hierdoor laden websites op een VPS veel sneller dan websites met shared hosting.

Stabiele en betrouwbare hosting

Je website draait op een betrouwbare Nederlandse server. Door gebruik van VPS-hosting staat jouw website op een gescheiden deel. Er staan maximaal 15 websites op een server (bij shared hosting is dit 10x zoveel) wat zorgt voor stabiliteit. Wel zo veilig!

Back-ups en updates

Je website wordt technisch up-to-date gehouden om ervoor te zorgen dat deze niet gehackt kan worden. Back-ups worden op een externe locatie opgeslagen zodat je website altijd veilig staat opgeslagen. Eventuele reparaties of het terugzetten van back-ups zijn gratis.

Onderhoud beveiliging

Hoe klein of groot je website ook is, hackers zullen gaan proberen binnen te komen via verouderde bestanden, zwakke wachtwoorden of brute force attacks. Daarom werken we werken voortdurend aan de beveiliging van de WordPress websites die we in beheer hebben.

Websiteoptimalisatie

Wij vinden het belangrijk om je website zo snel mogelijk in te laden. Hosting is het meest belangrijk, maar we zorgen ook voor optimale laadtijd van websites door scripts, afbeeldingen en caching te optimaliseren. Daarmee verminder je de laadtijd aanzienlijk.

Veiligheidscheck (MKB pakket)

Met een MKB hostingpakket wordt er automatisch gecontroleerd op malware en geïnfecteerde bestanden. Automatisch wordt wekelijks een rapportage verzonden met de volgende onderdelen:

  • Malwarescan en sitefouten
  • Beveiligingsscan met lijst van geïnfecteerde bestanden
  • Controle of de website op een zwarte lijst staat

Uptime monitor (MKB PAKKET)

Met de uptime monitor houden we de activiteiten van websites in de gaten. Mocht de website offline raken, dan weten we dit onmiddellijk en kunnen we direct actie ondernemen om het probleem op te lossen. Op deze manier merken zo weinig mogelijk bezoekers er iets van.

Onderhoud

Geen zorgen, altijd up-to-date

Maak je geen zorgen meer over updates van plugins en WordPress! Als een update voor een probleem zorgt, dan lossen wij dat voor je op. Zo kun jij je bezig houden met de inhoud van je website, en niet met de techniek.

Het onderhoud van je website is namelijk onze verantwoordelijkheid geworden. Naast de updates maken we ook extra dagelijkse back-ups van de database en wekelijkse back-ups van de gehele website.

Met de groei van WordPress wordt er steeds meer geprobeerd om WordPress websites te hacken. We werken voortdurend aan het verbeteren van de beveiliging van onze WordPress websites.

Updaten WordPress, plugins en thema
Veiligheidsupdates
Externe back-upbeheer
Back-up en herstel
Database- en bestandsbeveiliging
Monitoring van inlogpogingen

Pakketten hosting en onderhoud

Kleine organisaties

39/mnd
Websiteonderhoud
SSD-hosting
Gratis .nl domeinnaam
Schijfruimte 2GB
1 database
Onbeperkt dataverkeer
Gratis SSL (HTTPS)
Wekelijkse security check
Uptime monitor
Custom 404 pagina

Efficiënte oplossingen voor zakelijke e-mail

In aanvulling op onze hosting- en onderhoudspakketten bieden we meerdere oplossingen aan voor professioneel gebruik van e-mail.

Vragen?

Wil je ook hogere kwaliteit en meer resultaat met een nieuwe website? Of heb je vragen? Ik hoor graag van je!