Skip to content

WordPress websites

Website gemaakt door Sites & Search | Aannemer D. van der Steen B.V.

Volledige uitbesteding, meer resultaat

Je wilt graag een nieuwe website die resultaat oplevert, maar hebt geen tijd, zin of kennis om dit aan te pakken. Waarom veel tijd verspillen aan uitzoekwerk terwijl er specialisten zijn die dit veel sneller en beter kunnen?

Hoe zou het zijn als een ervaren webdesigner stap-voor-stap een unieke, resultaatgerichte website voor jouw bedrijf gaat realiseren? Die de lead neemt, indien nodig andere online specialisten inschakelt, die met je meedenkt en advies geeft?

Hoe werkt het?

Kennismaking

De eerste stap is altijd een kennismaking. Je bent welkom bij ons op kantoor in Utrecht voor een kennismaking, en inventarisering van jouw eisen en wensen. 

Offerte

Je ontvangt daarna een projectofferte waarin alles volledig wordt beschreven zodat je weet wat je kunt verwachten. Na akkoord op de offerte gaan we van start!

Realisatie

We bepalen de strategie, de inhoud en maken een visueel ontwerp. Na de technische realisatie zetten we de website online en wordt de website onderhouden. 

Wat krijg je?

1. STRATEGIESESSIE & BLAUWDRUK

We ontwikkelen je website graag vanuit een heldere strategie. Het is belangrijk om duidelijk te hebben voor wie je website is en wat je doelen zijn. Door het bepalen van doelen krijg je niet alleen een moderne, professionele website, maar werkt hij ook om het gewenste resultaat te behalen.

2. Een sterk (beeld)verhaal

Aan de hand van de blauwdruk gaan we de content creëren. Hiervoor werken we een contentplanning uit waarin vragen beantwoord worden over wat wel of niet op de website wordt vermeld, en welke informatie bezoekers verwachten. Ook optimaliseren we teksten voor zoekmachines, wat zorgt voor een grotere toestroom van potentiële klanten.

3. Je website wil gevonden worden

De webteksten worden volgens het SEO-plan geoptimaliseerd op relevante zoekwoorden. Daarnaast maken we extra pagina’s die ervoor zorgen dat de website beter gevonden gaat worden.

4. Visueel ontwerp

Nu komt misschien wel het leukste onderdeel: de vormgeving van de website. Op basis van het plan, de blauwdruk, en met de gerealiseerde content, wordt het visuele ontwerp gemaakt. Alles wat we samen hebben uitgewerkt wordt visueel, zoals gebruiksvriendelijke navigatie en verleidelijke pagina’s.

5. (Technische) realisatie

Wereldwijd wordt eén derde van de websites gemaakt met WordPress. Ook wij kiezen voor dit gebruiksvriendelijke, relatief veilige CMS. Met WordPress als stabiele basis komen we tot de beste resultaten.

Vragen?

Wil je ook hogere kwaliteit en meer resultaat met een nieuwe website? Of heb je vragen? Ik hoor graag van je!