Websites voor MKB'ers en ambitieuze ZZP'ers

Heb je het gevoel dat je website slaapt? Dat hij niks doet voor je bedrijf? Ik help je aan een kwalitatieve website die resultaat oplevert.

Hogere kwaliteit, vertrouwen en expertstatus

Een professionele, moderne website draagt bij aan de geloofwaardigheid en expertstatus van je bedrijf. Waardoor je het vertrouwen krijgt van bezoekers om in actie komen!

Optimale aansluiting op je online marketing

Als je een website zoekt die optimaal aansluit bij jouw online marketing dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je komt efficiënter in contact met meer potentiële klanten en daardoor behaal je meer omzet!

Vindbaar op de belangrijkste zoektermen

Wanneer je website live is, wil je ook dat hij gevonden wordt. Ik zorg dat de website optimaal is ingericht om gevonden te worden in zoekmachines. Dit zorgt voor een grotere toestroom van potentiële klanten.

Gemakkelijk zelf je website kunnen aanpassen​

Omdat de website met WordPress wordt gemaakt, kun je er zelf ook makkelijk mee werken. Ik help je op weg en je leert in een handomdraai hoe je snel en gemakkelijk je website aan kunt passen.

Snelle laadtijd, betere ervaring voor gebruikers

Bezoekers zijn ongeduldig en willen snel door je website kunnen klikken. Snelle laadtijd is dus zeer belangrijk! Het voorkomt afhakers en irritatie bij je potentiële klanten.

Verleidelijke en effectieve vormgeving

Een consistente uitstraling gemaakt in de huisstijl draagt bij aan het resultaat van je website. Daarnaast zorg ik voor een effectieve structuur, lay-out en call-to-actions.

Hoe werkt het?

Kennismaking

De eerste stap is altijd een kennismaking. Je bent welkom bij ons op kantoor in Utrecht voor een kennismaking, en inventarisering van jouw eisen en wensen. 

Offerte

Je ontvangt daarna een projectofferte waarin alles volledig wordt beschreven zodat je weet wat je kunt verwachten. Na akkoord op de offerte gaan we van start!

Realisatie

We bepalen de strategie, de inhoud en maken een visueel ontwerp. Na de technische realisatie zetten we de website online en wordt de website onderhouden. 

Nieuw: Kennisbank WordPress, Elementor en SEO

Hierin vind je allerlei handige artikelen over WordPress websites, SEO en Elementor.