WordPress website laten maken

Een professionele WordPress website laten maken? Als WordPress specialist help ik je graag aan een kwalitatieve website die resultaat oplevert! Ik werk voor kleine en middelgrote bedrijven in verschillende branches.

Jouw website is belangrijk voor al je online marketing activiteiten. Een aantrekkelijk webdesign zorgt voor vertrouwen bij bezoekers om tot actie over te gaan. De websites die ik maak zijn gebruiksvriendelijk, waardoor je makkelijk aanpassingen kunt maken.

Website interieurarchitect-ontwerper-L

WordPress website, onderhoud en support

Websites

Laat je je website door mij maken, dan neem ik de 'lead'. Ik help je met de content, maak het ontwerp en zorg voor de technische realisatie. Ideaal, toch?

Onderhoud

Maak je geen zorgen meer over updates! Ik neem dit voor mijn rekening. Wel zo veilig! En als een update voor een probleem zorgt, dan los ik dat voor je op.

Support

Heb je vragen? Ik help je graag als je ergens niet uitkomt. Ook kun je bij mij terecht voor werkzaamheden die je liever niet zelf doet.

Wat anderen zeggen

Voor een nieuwe dienst had ik een website nodig die ook kon samenwerken met Active Campaign. Ze heeft me super geholpen. Snel, duidelijke uitleg, en onvermoeibaar aanpassen als ik weer wat had bedacht. Veel kennis van zaken breder dan websites, snelle service, altijd duidelijk over kosten en opties, het gevoel dat er iemand naast je staat en ook als ondernemer met je meedenkt.
De Trainersapotheek
Mieke Tummers
Ik ben heel blij dat ik de website aan Myra heb uitbesteed, ze heeft gewoon veel kennis en ervaring met het ontwikkelen van websites. Ik heb het als een zeer prettig proces ervaren, waarbij Myra stap voor stap een mooie website heeft neergezet. Vooral haar flexibiliteit en de manier waarop ze steeds meedacht hebben het tot een groot succes gemaakt.
KBBD.nl
Durk Boersma
Myra is een kundige webdesigner met een grote kennis van de mogelijkheden van WordPress. Myra stelt de juiste vragen, komt met een praktisch voorstel voor de opbouw en denkt mee vanuit haar expertise over de vindbaarheid op Google. Ook blijft ze tot in de kleine details scherp tot de website de juiste look en feel heeft. Ik heb de samenwerking bij het bouwen aan mijn website als zeer prettig ervaren.
Meervrouw.nl
Mirjam de Boer
Wij hebben Myra ingehuurd voor het bouwen van onze website. We hebben in Myra een prettige samenwerkingspartner gevonden. Behalve de snelheid waarmee ze werkt, waren we aangenaam verrast door haar vakkennis en vooral het meedenken. Zij begrijpt feilloos wat we bedoelen en denkt mee op het gebied van techniek en ontwerp. Ik kan haar zeker aanbevelen!
ZijDoet
Chris Potter
Myra heeft met succes mijn nieuwe website gemaakt. Ze heeft er voor gezorgd dat deze beter vindbaar is bij mijn doelgroep. Myra is erg duidelijk in haar communicatie en weet waar ze het overheeft. Haar dienstverlening houdt niet op na het "live" gaan van de site. Ze blijft monitoren en me voorzien van goede tips.
PA for a Special Day / Trouwenportugal.nl
Rixt Barendsma

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress websites zijn zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor mensen zonder technische kennis. Je kunt de functionaliteit van je website eenvoudig laten uitbreiden met behulp van plugins en thema’s. Zo kun je een agenda laten toevoegen, of een webshop laten maken.

Van nature is WordPress een SEO-vriendelijk en helpt je om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google. WordPress heeft een actieve gemeenschap die constant werkt aan het verbeteren van de veiligheid. En niet onbelangrijk: de kosten voor een WordPress website zijn relatief laag.

Ik maak websites voor bedrijven in heel Nederland, bijvoorbeeld in Utrecht, Maarssen, Vleuten, De Meern, Nieuwegein, Amersfoort, Zeist, Houten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een offerte aan voor het laten maken van een WordPress website.

Professionele WordPress website

Als bedrijf wil je online natuurlijk goed voor de dag komen en daarom is het hebben van een professionele website absoluut onmisbaar! Gelukkig kun je bij een ervaren webdesigner terecht om een website te laten maken die perfect aansluit op jouw visie en doelgroep

Of het nu gaat om een nieuwe website of webshop, het design staat in het teken van conversie en heeft een eenvoudig te beheren CMS (WordPress). Bovendien past het design zich naadloos aan alle beeldschermformaten aan, zodat je website er ook fantastisch uitziet op tablets en mobiele telefoons. 

Met een professioneel webdesign behaal je niet alleen een aantrekkelijk ‘visitekaartje’, maar ook daadwerkelijk resultaat. Dus waar wacht je nog op? Neem nu contact met me op voor jouw eigen webdesign.