WordPress CMS

WordPress is het meest gebruikte open source CMS ter wereld. Het is gebruiksvriendelijk, veelzijdig, veilig en snel!

GEBRUIKSVRIENDELIJK

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). Je kunt zelf eenvoudig nieuwe afbeeldingen plaatsen of tekst wijzigen. Bij de oplevering van je website krijg je een WordPress handleiding. Daarnaast ontvang je ook instructies met betrekking tot jouw theme.

webdesign wordpress utrecht

GOEDE VINDBAARHEID

De basisstructuur van WordPress is zoekmachinevriendelijk. Maar dan ben je er nog niet. Google scant de tekst op jouw site om te kijken wat er staat en hoeveel ‘waarde’ dit heeft. Op basis hiervan bepaalt Google hoe hoog jouw website in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten komt. Ik werk met een SEO-plugin die je helpt om hoger in de zoekresultaten te komen. Daarnaast geef ik je tips voor het schrijven van je zoekmachinevriendelijke webteksten.

VEILIG EN UP-TO-DATE

WordPress is een open source CMS: iedereen is vrij om het te gebruiken. WordPress wordt continu doorontwikkeld. Daardoor zijn er regelmatig updates, ook van themes en plugins. Er zijn ook updates die ervoor zorgen dat je beschermd bent tegen hackers en spam. Als je een onderhoudscontract bij Sites & Search hebt, zorg ik ervoor dat je website altijd up-to-date is.

GOEDE LEESBAARHEID OP ALLE BEELDSCHERMEN

Er worden steeds meer themes ontwikkeld die op alle formaten beeldscherm goed leesbaar zijn (responsive). Dus ook op een tablet of telefoon. Ik werk met eigentijdse themes die ook responsive zijn.

VEELZIJDIG: THEMES EN PLUGINS

Voor WordPress zijn vele duizenden themes  (templates) gemaakt, dus elk theme heeft zijn eigen stijlelementen. Bij gratis themes zijn de mogelijkheden beperkt, ik werk daarom altijd met Premium themes.

Een groot voordeel van WordPress zijn de vele beschikbare plugins, waarmee je extra functionaliteiten aan je website kunt toevoegen, zoals een contactformulier, social media buttons of een portfolio.

SNEL EN PROFESSIONEEL

Er zijn heel veel ontwikkelaars van WordPress themes. Ik gebruik de SEO-vriendelijke themes en plugins van professionele, goede ontwikkelaars. Want een website van een minder goede ontwikkelaar heeft vaak veel onnodige scripts op de achtergrond, waardoor je website traag laadt. Bovendien wordt zo’n site niet gewaardeerd door Google.