Aantrekkelijke, doeltreffende websites

Elk mkb-bedrijf, stichting of zzp’er heeft een website nodig om hun doelgroep te voorzien van de juiste informatie. Ik help bedrijven en zelfstandig professionals om hun doelgroepen te bereiken. Met aantrekkelijke en doeltreffende websites. Die verleiden om tot actie over te gaan.

Portfolio

Daarbij maak ik gebruik van WordPress. Met dit gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) beheren jij, je collega’s of medewerkers makkelijk de inhoud. Met een slimme tool pas je snel en eenvoudig tekst aan en plaats je foto’s en video’s.

Aanpak

Bij de start bepalen we samen de strategie. Het is belangrijk om duidelijk te hebben voor wie je website is en wat je doelen zijn. Door het bepalen van doelen krijg je niet alleen een moderne, professionele website, maar behaalt deze ook het gewenste resultaat.

Nadat de inhoud duidelijk is ga ik voor je aan de slag en neem ik je alle zorg uit handen; design, techniek, veiligheid, hosting en projectmanagement. Tijdens de realisatie blijf je betrokken bij het proces.

Als de website klaar is en live gaat, help ik je om ermee te werken. Ik sta ook daarna voor je klaar als je hulp nodig hebt of aanpassingen nodig hebt. Over de techniek hoef je niet na te denken, de website wordt onderhouden.

Wil je ook meer kwaliteit en meer klanten met een nieuwe website?

Partners

Sites & Search werkt samen met partners op het gebied van tekst, vormgeving, foto, video en ICT. We zijn gevestigd op Lage Weide in Utrecht. We hebben onze krachten gebundeld onder de naam Krachtfactor.