Over

Myra Doodeman

Als zelfstandig Marketing- en Communicatie professional help ik ondernemers en kleine tot middelgrote bedrijven om klaar te zijn voor de toekomst. Voor de digitale klant anno nu. Om actiever te worden online. Als je weet hoe je de klant van de toekomst* kunt bereiken, kun je flink groeien.

Mijn ‘roots’ liggen in het spannende raakvlak tussen marketing, communicatie en vormgeving. Corporate Communicatie. Identiteit en Imago. Marktonderzoek. Nieuwe producten ontwikkelen en op de markt brengen. Huisstijl- en productontwerp. Heel divers en ontzettend leuk!

Na mijn studie ben ik in 2001 direct in het online wereldje beland. En heb deze nooit meer verlaten. Sinds 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer. Al mijn kennis en werkervaring zijn samengekomen in het maken van websites voor ondernemers.

Myra Doodeman

*Wist je dat…
slechts 57% van de MKB-ers heeft een website die geschikt is voor mobiele apparaten? En de helft van de MKB-ers nog geen enkele omzet uit online marketing haalt?

preloader

Vragen?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen, bel dan 06-19 348 019 of stuur een e-mail naar myra@sitesensearch.nl