Over

Sites & Search

Sites & Search zorgt ervoor dat jouw bedrijf meer online succes behaald! Een professionele website sluit aan bij de identiteit van jouw bedrijf, zal je merk versterken en de expertstatus verhogen. Potentiële klanten worden overtuigd van het succes van jouw bedrijf. Bovendien zijn de websites die ik maak niet alleen aantrekkelijk voor bezoekers, maar ook voor zoekmachines.

Met een team van specialisten (webdesigner, grafisch vormgever, tekstschrijver, SEO-specialist, fotograaf, videomaker) maak ik succesvolle websites.

Een goede website zorgt ook meer omzet wanneer je je online marketing hierop afstemt. Ik werk hiervoor samen met specialisten op het gebied van vindbaarheid (SEO en SEA), marketingfunnels, e-mailmarketing en social media marketing.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Bel 06-19348019 of stuur een e-mail naar info@sitesensearch.nl.

Myra Doodeman

Na mijn hbo-opleiding Bedrijfspresentatie / Corporate Communications ben ik in 2001 direct in het online wereldje beland als Online Mediaplanner, en heb later gewerkt als Internet Marketeer.

Sinds 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer. Al mijn kennis en werkervaring op het gebied van internet, marketing, communicatie en vormgeving zijn samengekomen in het maken van websites voor ondernemers!

Myra Doodeman

Vragen?

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen, bel dan 06-19 348 019 of stuur een e-mail naar myra@sitesensearch.nl