Skip to content

OVER

SITES & SEARCH

Sites & Search

Sites & Search zorgt ervoor dat jouw bedrijf meer online succes behaald! Een professionele website sluit aan bij de identiteit van jouw bedrijf, zal je merk versterken en de expertstatus verhogen.

Potentiële klanten worden overtuigd van het succes van jouw bedrijf. Bovendien zijn de websites die ik maak niet alleen aantrekkelijk voor bezoekers, maar ook voor zoekmachines. Een goede website zorgt voor meer omzet wanneer je je online marketing hierop afstemt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Bel 06-19348019 of stuur een e-mail naar info@sitesensearch.nl.

zoekmachine optimalisatie seo

Myra Doodeman

Na mijn hbo-opleiding Bedrijfspresentatie / Corporate Communications ben ik in 2001 direct in het online wereldje beland als Online Mediaplanner, en heb later gewerkt als Internet Marketeer.

Sinds 2014 werk ik als zelfstandig ondernemer. Al mijn kennis en werkervaring op het gebied van internet, marketing, communicatie en vormgeving zijn samengekomen in het maken van websites voor ondernemers!

Partners

Sites & Search werkt samen met partners op het gebied van tekst, vormgeving, foto, video en ICT. We zijn gevestigd op Lage Weide in Utrecht. We hebben onze krachten gebundeld onder de naam Krachtfactor.

Vragen?

Wil je ook hogere kwaliteit en meer resultaat met een nieuwe website? Of heb je vragen? Ik hoor graag van je!