Beter vindbaar worden in Google?

Trekt je website weinig bezoekers, ben je niet vindbaar genoeg en haal je weinig resultaat uit je website? Door middel van zoekmachine optimalisatie verbeter je de vindbaarheid van je website, bereik je meer potentiële klanten en vergroot je kans op meer omzet. Sites & Search biedt zoekwoord- en website-analyses en optimaliseert websites voor zoekmachines en bezoekers.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je website beter gevonden wordt in zoekmachines. Welke ondernemer wil immers niet op de eerste pagina in Google staan? Google is met 97% nog steeds de meest gebruikte zoekmachine in Nederland. Veel regels van Google gelden ook voor andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo.

Daarnaast is het belangrijk dat je website duidelijk en gebruiksvriendelijk is voor je bezoekers. Want je kunt nog zoveel bezoekers naar je website trekken, als ze daar niet vinden waar ze naar op zoek zijn, ben je ze kwijt. Wat wil je dat bezoekers op je website gaan doen? Zorg dat ze gemakkelijk tot actie over kunnen gaan.

Waaruit bestaat SEO optimalisatie?

1. SEO onderzoek en zoekwoordanalyse

Het is belangrijk om eerst onderzoek te doen naar geschikte zoekwoorden, de huidige posities daarvan in kaart te brengen, en dat van de concurrentie. Hierbij moet je rekening houden met de haalbaarheid om op bepaalde termen goed te kunnen ranken. Met een gedegen plan kun je zien of wat je doet ook daadwerkelijk effect heeft.

2. Website-optimalisatie

Ook zal je website geoptimaliseerd worden, zowel technisch (kan Google snel door de scripts heen lezen, worden alle pagina’s goed door Google opgepakt en getoond in de zoekresultaten) als tekstueel (goede SEO-webteksten schrijven). Daarnaast wordt de website optimaal ingericht om bezoekers tot actie te laten overgaan.

3. Rapportage & optimalisatie bijhouden

Vervolgens is van belang dat je maandelijks je campagne monitort. Aan de hand daarvan kun je verdere optimalisatie doorvoeren. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces en is een investering die op lange termijn (vanaf 3 maanden) resultaat oplevert.

Direct met zoekmachine optimalisatie starten?

zoekmachine optimalisatie seoWil je dat je website beter gevonden wordt door zoekmachine optimalisatie (SEO)? Neem dan contact met me op. Bel voor meer informatie 06-19348019 of stuur een e-mail naar myra@sitesensearch.nl.